Beoordelingen van Roti Centrum de Poort Almere

Recente recensies van Roti Centrum de Poort Almere

5 sterren na 29 reviews

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers eten en snel bezorgd! Perfecte kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Vreselijke maaltijd, we hebben ons eten weggegooid, omdat het niet te eten was. De kip was oud, en de nasi was geen nasi, maar rijst met kleurstof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op een vrijdag, mooi op tijd! Netjes gebeld dat er een product helaas niet op voorraad was heerlijk alternatief en nog een extra blikje fris als compensatie! Eten was heerlijk beste roti in omstreken! Dit is zeker een aanrader!

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fan van de Roti kipfilet groenten speciaal! Super sympathieke medewerkers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Roti was zeer smakelijk. De roti plaat was ook zeer goed! Daarnaast kip tandoori besteld, dit was ook prima. De rijst had een lekkere lange korrel, en een smakelijke dahl en bakje zuurgoed erbij! De gerechten waren compleet en zeer goed van smaak! Ook aardige bezorger!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijkheid. Ik bestelde voor het eerst én alleen voor mezelf. Heb er de volgende dag nog van kunnen eten. Het eten is superlekker, vers klaargemaakt, dampend heet gebracht... Met een buiging. 🙏🏼

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rotzooi! Smakeloos, geen kerrie massala

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best indian food in Almere!!!!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, had een verjaardag en voor iedereen die overbleef roti rollen besteld. Altijd snel geleverd, lekker warm, smaakt prima. Favoriet is de rund

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De Indiase gerechten van het Roti centrum zijn heerlijk! De eigenaar is super vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op smaak, portie meer dan genoeg voor 1 persoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ook de vegatarische roti

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, eten zag er erg verzorgd uit boven dat het smaakte heeeerlijk. Absoluut aanrader, zal er zeker vaker komen/bestellen.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top de beste surinamer in almere geloof me de rest al geprobeerd deze is de beste ga zeker nog een keer bestellen.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best indian food i’ve ever had!!

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel er vaker, altijd nog lekker warm en op tijd. En smaakt weer heerlijk vooral roti rol rund!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste wat een slecht service ,eten was niet lekker vlees was niet vers eten van 21 euro weg gegooide erg jammers

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti Centrum heeft de beste rotti rol in Almere! Heerlijk op smaak!!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heeerlijk gegeten.. ik raad iedereen aan om het eens te proberen en zelf te proeven hoed heerlijk de kruiden zijn...wij hebben genoten!!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut de beste Indiaas en Surinaams van Almere

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Roti gegeten. Vind het alleen jammer dat er altijd zoveel aardappel in zit. Ik eet geen aardappels. Haal ze er dan ook uit en dan wordt het portie een stuk kleiner.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed warm, we wonen dan ook wel om de hoek. Hij was er iets eerder dan verwacht maar dat was niet erg, als we willen dat men niet te vroeg komt, geven we dit altijd aan. Porties waren prima en zoals gezegd was het lekker. We bestellen niet vaak Surinaams eten omdat t ons vaak toch tegen valt. In dit geval niet dus voor herhaling vatbaar.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en warm! 5e bestelling hier en nog steeds goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten .. snel bezorgd en zeker voor herhaling vatbaar..

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten snelle bezorging.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers! Roti kipfilet en butterchicken beveel ik zeker aan!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goed warm, roti’s waren goed en gebakken banaan ook. Bara vond ik iets minder, rare nasmaak Goeie service overal prima

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lamsroti, kiproti en rotirol kip besteld. Bezorging was snel en alles was zalig. Extra bakje massala gekregen om te proeven! Hoe leuk en lekker is dat! Ook gratis blikje cola gekregen bik de bestelling. Kortom, zalig, een echte aanrader boor heerlijke roti gerechten! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.